Outsourcing

Samtliga av Westnovos utvecklare innehar en Universitetsutbildning inom Ingenjörskap eller IT. Därutöver har samtliga medarbetare minst 4 års arbetslivserfarenhet.

OutsourcingX

Westnovo är ett svenskt IT företag. Vi erbjuder outsourcing i toppklass. Vi tillhandahåller bemanning inom Webb och Applikationsutveckling, Sökmotoroptimering samt 3D-Visualisering.

Samtliga utvecklare har under sina karriärer arbetat i Västeuropa, USA eller UAE alternativt arbetat mot kunder som befunnit sig i Västeuropa, USA eller UAE. Vi har därför hög medvetenhet om arbetsmiljön samt de krav som ställs på oss.

För att vara en pålitlig IT-leverantör krävs det att man vinner förtroende, förtroende som endast kan vinnas genom att ständigt leverera produkter i toppklass. Vi har därför en nära och kontinuerlig kontakt med de företag vi samarbetar med.

Därutöver bör ni samarbeta med oss för att ni anpassar företagets utgifter efter dess intäkter. Om ni väljer att samarbeta med oss slipper ni fasta utgifter, såsom löner samt extra kontorskostnader. Ni hyr helt enkelt in de utvecklare som ni är i behov av under en viss period.

IT rekrytering

Westnovo IT är ett engagerat företag som tillhandahåller rekrytering inom IT. Vår passion för utveckling gör att vi ständigt arbetar för att hitta de bästa kandidaterna.

IT rekryteringX

Vårt team har under årens gång byggt upp ett brett nätverk inom IT marknaden. Vi arbetar helt efter era krav när vi letar kandidater. Därutöver kvalitetssäkrar vi alltid de kandidater som vi presenterar till er.
Utöver det breda nätverk vi har till förfogande använder vi oss även av beprövade metoder för att hitta utvecklare som besitter de specifika kunskaper som efterfrågas.

Vi har som mål att vid varje rekrytering hitta den perfekta kandidaten för arbetet. Dels för att vara det självklara valet inom IT rekrytering samt utveckla ett fortsatt samarbete, dels för vi har en stark passion för det vi gör och därför har som mål att varje fullbordad rekrytering ska vara en total framgång för samtliga parter.

Konsulttjänster

Westnovo IT erbjuder kvalitativa och kvalitetssäkrade konsulter till ert företag. Vårt nätverk av konsulter erhåller en rad olika färdigheter. De konsulter vi arbetar med har flera års erfarenhet.

KonsulttjänsterX

Att en konsult både ska ha erfarenhet och bred kompetens inom sitt område är för oss på Westnovo IT en självklarhet. De konsulter vi erbjuder har flera års erfarenhet av deras arbetsområde.

Vi på Westnovo IT har en flexibel arbetssyn när det kommer till konsultuppdrag. Vare sig det handlar om resursförstärkning eller specialistkompetens har vi nog konsulter som passar er. Självklart bestämmer ni alltid tidsramen för konsultuppdraget.

Samtliga konsulter genomgår kontinuerligt kompetens kontroller, detta för att försäkra oss om att ni får tillgång till den främsta IT-kompetensen.

Teknisk hjälp

Support

Att den tekniska biten alltid ska fungera utan bekymmer är en självklarhet. Om det finns någon teknisk uppgift att lösa så finns vi alltid där till ditt förfogande. Så att du helt kan koncentrera dig på din verksamhet.

Teknisk hjälpX

Support

För att du fullt ut ska kunna fokusera på din verksamhet är det viktigt att det tekniska alltid fungerar felfritt.

När något inte fungerar har du som ansvarig inte tid att lösa problemet på egen hand eller leta efter rätt tekniker. Det måste finnas någon som vet vad den gör och som kan lösa problemet på nolltid utan att du ska behöva lägga fokus på det.

När olyckan väl är framme finns vi därför här för dig, våra utvecklare och tekniker vet precis hur varje tänkbart problem snabbt ska lösas. Westnovos utvecklare och tekniker finns till ditt förfogande dygnet runt när du behöver teknisk support.